Viestien lähettäminen asiakkaille

Tilauksen tiedoissa on toiminto, jolla voit tarvittaessa lähettää viestin asiakkaalle.

Päivitetty yli viikko sitten

Viestien toiminta

Verkkokauppa lähettää asiakkaalle automaattisia viestejä, mutta joskus voi olla tarpeen lähettää erllinen viesti, jos on esimerkiksi jokin poikkeus tilauksen käsittelyssä.

Ohjeet verkkokaupan automaattisten viestien muokkaamiseksi löydät Automaattiset sähköpostit -artikkelista.

Viestin lähettäminen manuaalisesti

Voit tarvittaessa lähettää tilaussivun kautta viestin manuaalisestikin:

1. Mene kohtaan Myynnit ja avaa tilaus.

2. Klikkaa Uusi viesti -painiketta.

3. Valitse pohja viestille. Voit valita automaattisista viesteistä, kuten Tilausvahvistus, tai jos haluat tyhjän pohjan, valitse vaihtoehto Viesti tilaukseen liittyen. Tämä pohja sisältää vain tervehdyksen (Hei asiakkaan etunimi) ja kirjoittamasi viestin.

4. Kirjoita seuraavaksi viesti. Voit halutessasi esikatsella viestiä klikkaamalla Esikatsele painiketta.

5. Kun viesti on valmis, klikkaa Lähetä.