Uudet ominaisuudet 2023

Vuosi 2023 tuo mukanaan paljon uusia toivottuja ominaisuuksia, jotka mahdollistavat entistäkin paremman myynnin.

Päivitetty yli viikko sitten

Tulossa 2023

Uppouduimme kesän jälkeen teiltä saatujen toiveiden kehitystyöhön ja tulossa on paljon uutta. Uusien ominaisuuksien julkaisut aloitetaan ensi vuoden alussa, kun kauppojen kiireisimmät myyntisesongit ovat ohi. Mm. näitä on luvassa vuoden vaihteen jälkeen.

Hintahistoria

Hintahistorialla näytät verkkokaupassa automaattisesti tuotteen alimman hinnan viimeisen 30 päivän ajalta. Tuotteiden hintahistorian näyttäminen on uusi EU:n laajuinen asetus, joka velvoittaa näyttämään asiakkaalle alimman tuotteen hinnan, jolla se on myyty viimeisen 30 päivän aikana. Valmiina - Julkaisu tammikuussa 2023.

Verkkolasku

Odotettu sähköinen laskutus saapuu Finquun. Kohta voit valita verkkolaskun Finqun kuukausilaskun maksutavaksi nykyisten verkkopankkimaksun ja korttimaksun sijasta. Maksutapa on vaihdettavissa menemällä hallinnassa > Asetukset > Laskutus > Maksutavat. Valmiina - Julkaisu tammikuussa 2023.

Zapier-sovellus

Zapier-sovellus mahdollistaa tietojen automaattisen siirron eri järjestelmien välillä. Aluksi sovelluksen kautta voi viedä tilausten ja asiakkaiden tietoja sekä päivittää ja tuoda asiakkaiden tietoja sisään. Yksinkertaisimmillaan esimerkiksi uusista asiakkaista voi automaattisesti kerätä tiedon laskentataulukkoon. Zapierin ekosysteemi käsittää jo yli 5000 sovellusta, lue lisää https://zapier.com/. Ota yhteyttä ja aktivoidaan sovellus käyttöön. Valmiina - Julkaisu tammikuussa 2023.

Google-sovellus

Google-sovelluksella liität uusimman Google analyticsin (GA4) saumattomasti yhteen verkkokaupan kanssa. Sovelluksen käyttöönottoon tarvitset vain oman GA-koodin ja tiedot verkkokaupasta välittyvät automaattisesti Googlen palveluun. Toimii uusissa verkkokaupan teemoissa. Valmiina - Julkaisu tammikuussa 2023.

Meta-sovellus

Meta-sovelluksella lisäät verkkokauppaan automaattisesti toimivan Facebook-pikselin. Seuraat tarkasti asiakkaiden liikkeitä ja otat mainosbudjetista parhaan mahdollisen tehon irti. Valmiina - Julkaisu tammikuussa 2023 tai hyväksymisprosessin jälkeen.

Digitaaliset tuotteet

Digitaalisessa muodossa oleviin tuotteisiin tulee automaattinen tuotteen toimitus. Tilauksen maksamisen jälkeen asiakkaalle toimitetaan automaattisesti latauslinkki tuotteeseen, jonka kautta asiakas voi ladata ostamansa tuotteen. Latauslinkki on aina tilauskohtainen ja se on voimassa määritellyn ajan. Tulossa saataville helmikuussa 2023.

Softpay

Vastaanota korttimaksuja ilman maksupäätettä myymälässä ja tapahtumissa. Tarvitset vain Android-puhelimen tai tabletin sekä Softpay-sovelluksen. Maksut hoituvat sovelluksen kautta, joka toimii saumattomasti Finqu POS-sovelluksen kanssa. Valmiina - Julkaisuajankohta selviää myöhemmin.

Tuotesyötteet / Google Shopping / Facebook

Tuotesyötteillä laajennat myynnin Google Shopping-palveluun, Facebookiin, erilaisiin vertailusivustoihin, kauppapaikkoihin ja muihin palveluihin. Tuotesyötteet ovat käytännössä automaattisesti päivittyviä tuotelistauksia, joiden avulla voidaan viedä tuotetiedot muihin palveluihin. Tulossa saataville helmi-maaliskuussa 2023.

Sähköpostimarkkinointi ja saatavuusilmoitukset

Sähköpostimarkkinointi tulee sisään rakennettuna palveluna mukaan. Saatavuusilmoitusten takia tehtyjen teknologiauudistusten myötä pystymme jatkossa tarjoamaan sähköpostimarkkinoinnin osana Finqun palvelua. Poimit vain kaupan asiakastiedoista vastaanottajat ja teet markkinointia helposti valmiiden viestipohjien avulla. Saatavuusilmoituksilla sen sijaan asiakkaat voivat tilata kaupasta loppuneista tuotteista sähköposti-ilmoituksen, kun tuotetta tulee jälleen saataville. Tulossa saataville maalis-huhtikuussa 2023.

Kampanjauudistukset ja Osta X, maksa Y

Vanhoja kampanjatyökaluja päivitetään alkuvuodesta, jonka jälkeen uusi "Osta X, maksa Y"-alennusmalli tulee saataville. Myös ilmainen toimitus toteutetaan uutena alennusmallina, jonka jälkeen paljon toivottu ilmaisen toimituksen yhdistäminen muihin alennuksiin voidaan estää. Tulossa saataville maalis—toukokuussa 2023.

Verkkotunnukset

Lisäsimme verkkotunnukset mukaan palveluun ja nyt voit rekisteröidä/siirtää oman verkkotunnuksen helposti suoraan kaupan hallinnan kautta > Asetukset > Verkkotunnukset. Hinta rekisteröintimaksu + 5€/kk. Ylläpitomaksu sisältää verkkotunnuksen vuosittaisen uusinnan.

Sovellukset

Sovellukset ovat yksi ensi vuoden kehitysteemoista. Tavoitteena on julkaista sovelluksia mm. taloushallinnan ohjelmistoihin, joiden avulla tietojen siirto järjestelmien välillä voidaan automatisoida. Lisäksi suunnitteilla on jatkokehittää nykyisiä sovelluksia ja tuoda lisää ominaisuuksia helpottamaan arjen rutiineja.

Lisäksi

Lisäksi suunnitteilla on parannuksia hallinnan käytettävyyteen, laajentaa myyntikanavien analytiikkaa ja julkaista tuotevariaatiot sekä ohjelmointirajapinta. Tiedotamme päivityksistä ja uusista ominaisuuksista tarkemmin niiden julkaisun yhteydessä.

Toteutuspalvelut

Tarvitsetko apua teeman muokkauksessa tai puuttuuko verkkokaupasta jokin sinulle tärkeä toiminnallisuus? Kauttamme saat apua muutaman rivin koodin toteutuksesta aina isompiin ulkoasuprojekteihin. Kysy lisää.

Iso kiitos kuluneesta vuodesta ja hyvää uuden vuoden aikaa!

Terveisin

Koko Finqun tiimi