Finqu-tili
Kirjautuminen Finqu-tilille

Näin voit kirjautua Finqu-tilillesi, ja tarvittaessa vaihtaa salasanasi.

Päivitetty yli viikko sitten

Voit kirjautua sisään Finqu-tilillesi osoitteessa https://login.finqu.com/.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessäsi Finquun. Se voi olla myös jokin muu sähköpostiosoite, jos olet vaihtanut käyttäjätunnuksesi rekisteröinnin jälkeen. Jos et tiedä käyttäjätunnustasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja selvitetään se yhdessä.

Salasana

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa ja epäilet, että salasanasi saattaa olla väärä, voit vaihtaa sen seuraavasti:

1. Täytä käyttäjätunnuksesi kenttään ja napsauta Seuraava.

2. Saat sähköpostin, joka sisältää ohjeet salasanan vaihtamiseen.

3. Salasanan vaihdon jälkeen voit kirjautua sisään osoitteessa https://login.finqu.com/.

Ongelmia salasanan vaihtamisessa?

• Jos et saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio.

• Tai jos onnistuit vaihtamaan salasanan etkä silti pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä tukeemme.