Uusia ominaisuuksia Cora-teemaan

Kolme viikkoa sitten julkaistuun verkkokaupan Cora-teemaan on saatavilla ensimmäinen päivitys.

Päivitetty yli viikko sitten

Päivitys sisältää paljon uusia ominaisuuksia ja muutamia korjauksia.

Mitä uutta?

• Yläosan (header) tyylin valinta, 7 erilaista asettelua
    - Logo keskellä tai vasemmalla
    - Navigaatio keskellä, vasemmalla tai oikealla
    - Navigaatiosta avautuva valikko koko sivun levyinen megavalikko tai kapea valikko
    - Navigaation alatasojen otsikot valinnaisiksi

• Alaosan (footer) tyylin valinta, 5 erilaista asettelua

• Etusivulle asetettavissa koko yläosan täyttävä taustakuva

• Otsikoiden ja alaotsikoiden SEO-asetukset (H1, H2, H3, teksti)

• Painikkeille lisätty valittavia tyylejä

• Tuoteryhmäsivulle valittavissa tuoteryhmät vasemmalle sivupalkkiin

• Tuotekortti-sivun lisäyksiä
    - Samankaltaiset tuotteet tuotekaruselli
    - Yhteensopivat tuotteet tuotekaruselli
    - Palautusaika
    - Toimitusaika
    - Tuotevalintojen kuvat
    - Tuotevalinnan mukaan vaihtuva tuotekuva
    - Valinta näytetäänkö määrä-kenttä
    - Valinta tuotteen ja tuotevalinnan yhteishinnan näyttämiselle
    - Valinta tuotteen varastosaldon näyttämiselle
    - Valinta tuotevalinnan varastosaldon näyttämiselle
    - Valinta tuotevalinnan hinnan näyttämiselle

• Takaisin alkuun painike kaupan alakulmaan

• Haku näyttää ehdotuksia sen mukaan mitä asiakas kirjoittaa hakukenttään

• Tuotteen hintatietojen piilottaminen silloin, kun ostamiseen vaaditaan asiakastili ja kauppiaan hyväksyntä

• TikTok ja Ravelry lisätty sosiaalisen median asetuksiin

• Tilauksen seurantasivu asiakkaille. Sivulle pääsee yksilöllisellä asiakaskohtaisella linkillä, joka voidaan toimittaa tilauksen yhteydessä.

• Linkki asiakkaan ostamien tuotteiden arvosteluun, joka voidaan toimittaa tilauksen yhteydessä.

• Sivuston latausnopeutta optimoitu

• Uusia valmiita sivulle lisättäviä osioita & blokkeja:
    - Mainoslista (9 erilaisella asettelulla)
    - Uutiskirjeen tilaus
    - Yhteydenottolomake (2 erilaisella asettelulla)
    - Karuselli
    - Linkkilista
    - Artikkelilista (blogi)
    - Sosiaalinen media

Korjauksia

• Klarna placements näkyminen kaupassa

• Klarna ohjetekstin näkyminen kaupassa

• Kuvien näkyminen editorissa

• Puuttuvien käännösten lisäys

• Artikkelin kommentin virheilmoituksen näkyminen

• Pikselöitynyt kuva kuvakarusellissa windows-laitteilla

• Kirjoitusvirheet

Nyt modernit verkkokaupat onnistuvat helposti

Haluatko verkkokaupallesi näyttävän, modernin ja ennen kaikkea myyvän ulkoasun? Nyt se todellakin onnistuu. Cora on nykyaikaisuudellaan ehdotonta markkinoiden kärkeä ja sopii monenlaisille kaupoille. Erilaisilla asetteluilla ja osioilla kaupan tekeminen on helppoa kuin legojen rakentaminen. Sen kun vain pudottelet palikat oikeisiin kohtiin, lisäät sisällön ja valmista tuli.

Julkaisemme lähiaikoina useita valmiiksi suunniteltuja ulkoasumalleja. Näiden valmiiksi rakennettujen mallien avulla pystyt helposti uudistamaan vanhan verkkokauppasi nykyaikaan ja se voi auttaa kasvattamaan myyntiä. Tätä ei kannata missata.

Onko ulkoasun vaihtaminen uuteen hankalaa?

Vastaus on ei, se ei ole hankalaa. Toki vaihdossa on oma hommansa, mutta se tapahtuu melko jouheasti. Antti on tästä aiheesta kuvannut videon ja näyttää vaihe vaiheelta uuden Cora-teeman käyttöönoton.

Näet sen tästä https://youtu.be/E2b22_irE9Q

Tarkemmin ohjeita löytyy osoitteella https://help.finqu.com/fi/articles/5550392-uusien-teemojen-kayttoonotto.

Olemme täällä sinua varten. Laitathan viestiä, jos tarvitset apua.