Lisää tuotteita

Fyysiset tuotteet, digitaaliset tuotteet, tuotepaketit ja lahjakortit.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 12th, 2022

Fyysiset tuotteet, digitaaliset tuotteet, tuotepaketit ja lahjakortit.

Tuote

Lisää tuote siirtymällä > Tuotteet > Tuotteet > Lisää tuote. Aseta tuotteelle nimi, kuvaus, kuva, hinta ja muita tietoja. Muista lisätä myös paino ja mitat, mikäli haluat käyttää näitä tietoja verkkokaupan toimitustapojen hinnoittelussa. Jos tuote on yksittäiskappale lisää varastosaldoksi 1 ja valitse "Tuote piilotetaan saldon loppuessa".

Digitaalinen tuote

Aktivoi digitaalinen tuote valitsemalla tuotteen tiedoista "Tuote toimitetaan digitaalisessa muodossa". Tämän avulla myyt esimerkiksi ilmoittautumisia, pääsylippuja ja muita tuotteita, jotka voit toimittaa sähköpostilla tilaajalle tilauksen jälkeen.

Tuotepaketti

Lisää tuotepaketti siirtymällä > Tuotteet > Tuotepaketit > Lisää tuotepaketti. Aseta tuotepaketille nimi, kuvaus, kuva, hinta ja muita tietoja. Kohdasta "Tuotepaketin sisältö" lisäät pakettiin sisältyvät tuotteet. Varaston seuranta toimii edelleen tuotekohtaisesti vaikka tuote myydään osana tuotepakettia ja estää varaston yli myynnin.

Lahjakortti

Lahjakorttien lisäämisessä on kaksi erilaista tapaa riippuen tarpeista. Voit luoda yksittäisiä lahjakortteja manuaalisesti tai voit automatisoita lahjakorttien myynnin lahjakorttituotteen avulla. Automatisoimalla myynnin asiakkaalle lähetetään lahjakortin koodi sähköpostiin heti tilauksen jälkeen automaattisesti.

Yksittäisen lahjakortin luominen

Lisää lahjakortti siirtymällä > Myynnit > Lahjakortit > Luo lahjakortti. Aseta lahjakortin arvo & voimassaoloaika ja lisää. Tämän jälkeen koodi on muutettavissa haluamaasi muotoon. Muista lopuksi tallentaa ja lahjakortti on valmis käyttöön.

Lahjakorttituotteen luominen

Lisää lahjakorttituote siirtymällä > Tuotteet > Lahjakorttituotteet > Lisää lahjakorttituote. Aseta tuotteen tiedot ja valitse ominaisuudet. Mikäli haluat automatisoida lahjakortin toimituksen sähköpostiin valitse "Tuote toimitetaan digitaalisessa muodossa". Tämän jälkeen lahjakorttituote on valmis julkaistavaksi verkkokauppaan myyntiin.

Tietojen tuonti csv-tiedostolla

Finqussa on toiminnot tuotteiden sähköiselle siirtämiselle sisään / ulos. Mikäli tuotteesi ovat sähköisessä .csv (excel) muodossa, onnistuu tuotetietojen tuonti sähköisesti.

Lue tarkemmat ohjeet tukialueelta.