Tuotteiden varastoarvot

Tästä artikkelista löydät tietoa tuotteiden varastoarvoista ja niiden muokkaamisesta.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 20th, 2022

Tietoa varastoarvoista

Lisäämällä tuotteillesi varastoarvoja voit seurata varastoasi ja estää asiakkaita ostamasta enemmän yksiköitä kuin on saatavilla.

Poistaa

Jos sinulla on suuri varasto, suosittelemme käyttämään laajempaa varaston hallinta -ominaisuutta. Sen avulla voit hallita varastoarvoja helposti yhdellä sivulla.

Näin asetat varastoarvot

1. Siirry Tuotteet-osioon.

2. Avaa tuote, jota haluat muokata.

3. Täytä määrä Varasto-osion Varastoarvo-kenttään.

4. Napsauta Tallenna.

Jos haluat muuttaa arvoa myöhemmin, kirjoita muutos Muutos-kenttään ja klikkaa Tallenna. Muista, että se on muutos. Jos arvo on esimerkiksi 10 ja asetat muutokseksi 5, summa on 15.

Hyllypaikka- ja Hälytysraja-kenttiä voidaan muuttaa jälkikäteen vain, jos sinulla on laajempi varaston hallinta -ominaisuus. Jos sinulla ei ole sitä, sinun on poistettava saldo (napsauttamalla roskakori-ikonia) ja täytettävä tiedot uudelleen.

Tuotevalintojen varastomäärät

Jos haluat asettaa varastomäärät tuotevaihtoehtoihin (kuten väri tai koko), napsauta Aseta-painiketta Aseta tuotevalintakohtaiset varastosaldot -otsikon vieressä. Tämän jälkeen sivulle ilmestyvät varastomääräkentät jokaiselle tuotevalinnalle.