Verkkokaupan verkkotunnus

Näin voit rekisteröidä ja liittää oman verkkotunnuksesi verkkokauppaan.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 2nd, 2022

Rekisteröi verkkotunnus

Jos sinulla ei vielä ole verkkotunnusta, voit rekisteröidä sen esimerkiksi alla olevilta palveluntarjoajilta:

Liitä verkkotunnus verkkokauppaan

Seuraavaksi voit liittää verkkotunnuksesi verkkokauppaasi:

1. Siirry Finqu adminissa kohtaan Verkkokauppa > Verkkotunnus

2. Klikkaa Oma verkkotunnus -osiossa Liitä.

3. Täytä osoite (esimerkiksi www.sinunkauppasinimi.fi)

4. Klikkaa Liitä.

DNS-tietueen lisääminen toimialueeseen

Kun liität verkkokauppaan verkkotunnuksen, saat CNAME DNS -tietueen. Näet sen osiossa Verkkokauppa > Domain > Oma verkkotunnus. Seuraavaksi sinun tulee lisätä kyseinen tietue verkkotunnukseesi palveluntarjoajasi palvelussa.

Verkkotunnusten tarjoajilla on yleensä erittäin kattavat ohjeet DNS-tietueiden lisäämiseen. Mutta jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä palveluntarjoajan tukeen.

Juuriosoitteen uudelleenohjaus

Jos Internet-osoitteesi alkaa www:llä, voit myös ohjata juuriosoitteen (ilman www:tä alussa) verkkokauppaasi. Voit tehdä sen lisäämällä seuraavan A-tietueen DNS-asetuksiin.

A 95.216.173.152

SSL-sertifikaatti

Kun verkkokauppasi on yhdistetty verkkotunnukseesi, voit pyytää SSL-varmennetta Finqulta. Ota vain yhteyttä tukeemme, kerro meille verkkotunnuksesi, niin me määritämme sen puolestasi.