Verkkokaupan kassasivun asetukset

Verkkokaupan kassasivun asetuksissa voit muuttaa kassasivun ulkoasua ja toimintaa.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Voit muokata verkkokauppasi kassasivun asetuksia osiossa Verkkokauppa > Kassa. Alla näet kaikki asetukset ja niiden merkitykset:

• Taustakuva on kaiken sisällön, kuten yhteystietolomakkeen, takana.

• Teema-valinnan avulla voit valita yleisen teemavärin kassasivulle. Se esimerkiksi muuttaa painikkeiden värejä sivulla.

• Tuotteiden varausaika -kenttään voit määrittää tuotteiden varausajan. Tuotteet varataan asiakkaille aina, kun he siirtyvät kassalle.

• Kohdassa Maksutapojen näyttäminen / Toimitustapojen näyttäminen voit valita, näkyvätkö kassasivulla kaikki maksu-/toimitustavat vai vain ne, jotka ovat saatavilla. Jos valitset, että kaikki näytetään, ne näkyvät, mutta asiakas ei voi silti valita niitä kaikkia. Sen sijaan kassasivulla näkyy asiakkaalle ilmoitus, joka selittää, miksi jotkin maksu-/toimitustavat eivät ole käytettävissä.

• Etusetelin lunastus -valikossa voit valita, näytetäänkö alennuskuponkikenttä kassasivulla.

• Sallitut asiakkuustyypit -valikosta voit valita, myytkö yksityishenkilöille, yrityksille vai molemmille.

• Hyväksy useampi etuseteli kassalla -kytkimen avulla voit valita, voivatko asiakkaat käyttää useita alennuskuponkeja samassa tilauksessa.

• Näytä "Toimitusehdot" -valintaruutu näyttää toimitusehtolinkin/-valintaruudun kassasivulla.

• Vaadi asiakkaiden hyväksyntä henkilötietojen käsittelyyn -kytkin lisää kassasivulle valintaruudun, jossa asiakkaiden on annettava suostumus henkilötietojensa käsittelyyn. Kun asiakkaat täyttävät yhteystietonsa kassasivulla, tiedot tallennetaan Finqu-tilillesi. Jos myyt EU:ssa, on suositeltavaa pitää tämä asetus päällä (GDPR-säädösten vuoksi).

• Näytä uutiskirjeen tilaus -kytkin lisää uutiskirjeen tilaus -valintaruudun, jonka avulla asiakkaat voivat tilata uutiskirjeesi. Jos et käytä uutiskirjeitä, on hyvä kytkeä tämä pois päältä.

• Salli erillinen toimitusosoite sallii asiakkaasi lisätä vaihtoehtoisen toimitusosoitteen kassasivulle.

• Käännä-painikkeella voit muokata kaikkia kassalla olevia tekstejä, kuten otsikoita ja infotekstejä.

• Javascript-osion avulla voit lisätä mukautettuja JavaScript-katkelmia kassasivulle tai kiitossivulle.