Varaston asetukset

Varastoasetuksissa voit valita, voivatko asiakkaat ostaa enemmän tuotteita kuin niitä on varastossa.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 20th, 2022

Varastoasetusten muokkaaminen

1. Napsauta vasemman valikon yläreunassa olevaa Tili -linkkiä.

2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset > Varastot.

3. Avaa varaston asetukset napsauttamalla sen nimeä.

4. Muokkaa asetuksia (katso alla oleva taulukko) ja napsauta Tallenna .

Nimi

Varaston nimi (näkyy vain Finqu adminissa)

Kun varasto loppuu, tuote on...

a) Jos et halua, että asiakkaat voivat ostaa enemmän kuin saatavilla, valitse Näytetään, ei voi ostaa.
b) Jos haluat, että asiakkaat voivat ostaa enemmän kuin saatavilla, valitse Näytetään, voi ostaa.

Kuvaus

Kuvaus varastosta (näkyy vain Finqu adminissa)

Useiden varastojen luominen

Jos sinulla on useita myyntikanavia ja haluat niille omat varastot, voit lisätä uusia varastoja klikkaamalla Lisää varasto -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Varaston poistaminen

Voit poistaa varaston napsauttamalla varaston asetuksista Poista.

Poistaa

Varasto on poistettavissa vain, jos se ei ole käytössä missään myyntikanavassasi. Voit valita, mitä varastoa kukin myyntikanava käyttää kanavan asetuksista (Asetukset > Yleiset).