Tuoteryhmien valinta myyntikanavassa

Jos sinulla on useita myyntikanavia, voit valita, mitkä tuoteryhmät ovat käytettävissä eri kanavissa.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 20th, 2022

Finqussa voit myydä tuotteita useissa myyntikanavissa. Oletuksena kaikki tuoteryhmät ovat saatavilla kaikissa kanavissa, mutta voit valita tuoteryhmät myös manuaalisesti tarvittaessa. Tästä on hyötyä esimerkiksi silloin, kun et halua, että kaikkia kivijalkakauppasi tuotteita myydään verkkokaupassa.

Tuoteryhmien valinta myyntikanavissa

1. Avaa myyntikanava, jonka tuoteryhmiä haluat muokata.

2. Siirry kohtaan Asetukset > Yleinen.

3. Napsauta sivun alareunassa Valitse tuoteryhmät.

Nyt voit valita tuoteryhmät kohdasta Tuotteet > Tuoteryhmät. Avaa ensin tuoteryhmä napsauttamalla sen nimeä ja napsauta sitten Asetukset. Asetuksissa on Perustiedot-osio, jossa voit muokata tuoteryhmän näkyvyyttä.

• Voit määrittää tuoteryhmälle yleisen sijainnin Paikka tuoteryhmissä -valikosta.

• Paikka tuoteryhmissä -valikon alla on yksi tai useampi myyntikanavavalikko, jolla voit määrittää tuoteryhmän sijainnin myyntikanavissasi.

• Jos valitset Päätaso, tuoteryhmät ovat yksi kauppasi päätuoteryhmistä.

• Jos valitset valikosta toisen ryhmän, tuoteryhmä sijoitetaan valitsemasi tuoteryhmän alle.

• Jos valitset Ei käytössä, tuoteryhmä ei ole käytössä kyseisessä myyntikanavassa.

Useiden ryhmien poisto käytöstä samanaikaisesti

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Tuoteryhmät.

2. Valitse tuoteryhmät, jotka haluat poistaa käytöstä.

3. Valitse Massatoiminnot > Poista kanavasta.

4. Napsauta Poista.