Tilauksen käsitteleminen

Näin voit käsitellä tilauksia Finqussa

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 20th, 2022

Näin käsittelet tilauksen

1. Siirry kohtaan Myynnit > Tilaukset.
  2. Avaa tilaus, jonka haluat käsitellä.

3. Valitse yksi seuraavista toiminnoista:

1. Klikkaa Käsittele, jos haluat luoda osoitekortin, tulosteet ja muuttaa tilauksen tilaa helposti samanaikaisesti. Tämä valinta vie sinut erilliselle sivulle, jossa voit tehdä lisävalintoja.

2. Napsauta Merkitse käsitellyksi, jos et tarvitse osoiterkorttia tai haluat tehdä toimituksia ja luoda tulosteita manuaalisesti. Tämä valinta on hyvä esimerkiksi, jos lähetät tuotteet kirjekuoressa.

Käsittelyn vahvistaminen

Jos klikkasit Käsittele-painiketta, voit seuraavaksi luoda osoitekortin ja vahvistaa tilauksen.

Jos haluat tulostaa osoitekortin, kytke päälle Tulosta osoitekortti -kytkin sivun yläosassa. Seuraavaksi voit valita kuljetusyhtiön ja täyttää paketin tiedot. Lisätietoja löydät Lähetysten luominen -artikkelista.

Kun olet tehnyt toimitusvalinnat:

1. Tarkista, että asiakkaan yhteystiedot ovat oikein.

2. Valitse Tilauksen tila käsittelyn jälkeen . Valittu tila asetetaan automaattisesti tilaukselle.

3. Valitse tulosteet, jotka haluat luoda.

4. Napsauta Täytä.

Kun tilaus on käsitelty, sinut ohjataan takaisin tilaussivulle, josta löydät Toimitus -osion, joka sisältää lähetystarran ja seurantakoodin. Muut tulosteet (esim. kuitti tai pakkausluettelo) ladataan automaattisesti laitteellesi.