Sivujen muokkaaminen

Luo ja hallitse verkkokaupan sivuja, kuten tietoa meistä tai yhteystiedot.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 2nd, 2022

Uusien sivujen lisääminen

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Sivut.

2. Napsauta Lisää sivu.

3. Täytä sivun tiedot.

4. Napsauta Tallenna.

Kaikki sivut näkyvät Verkkokauppa > Sivut -osiossa, josta pääset sivujen tietoihin klikkaamalla oikealla olevaa muokkauskuvaketta.

Sivun nimi, sisältö ja asetukset

Sivun nimi näkyy verkkokauppasi valikoissa. Nimi kannattaa aina miettiä tarkkaan, jotta vierailijat löytävät etsimänsä tiedon helpommin.

Nimen alla on editori, jonka avulla voit luoda sivun todellisen sisällön. On tärkeää kiinnittää huomiota sisältöön, jotta sivuston vierailijat ja Google ymmärtävät sen helposti. Voit myös tehdä tekstistä elävämpää editorin toiminnoilla. Voit esimerkiksi lisätä otsikoita, kuvia tai linkkejä muille sivuille.

Sivun asetuksista voit valita sivun tilan (julkaistu/piilotettu) ja sivun käyttämän sivupohjan. Dynaamisen sisällön kytkin muuttaa sivun dynaamiseksi sivuksi (lue lisää: Dynaamiset sivut).

Sivujen hakukoneoptimointi

Sivulla on erillinen SEO-osio, jonne voit lisätä tietoa hakukoneille. Muista kuitenkin aina luoda varsinainen sisältö huolellisesti, sillä se vaikuttaa myös sivun näkyvyyteen Googlen hakutuloksissa.

Sivun nimi URL-osoitteessa -kenttään voit määrittää nimen, joka näkyy URL-osoitteen lopussa. Esimerkiksi oma kauppa.fi/sivu/tama-on-sivun-url

SEO otsikko -kenttään voit lisätä otsikon Googlelle. Houkuttelevat SEO-otsikot voivat aina tuoda lisää kävijöitä verkkokauppaasi.

SEO Meta -kuvaus on lyhyt kuvaus sivusta Googlelle. Metakuvaus näkyy yleensä hakukoneoptimoinnin otsikon alla Googlessa, mutta Google saattaa käyttää sivulla myös muita tekstejä, jos ne vastaavat käyttäjän hakua.

Sivun poistaminen

Voit poistaa sivun napsauttamalla Poista sivun tietojen alareunasta.