Verkkokaupan asetukset

Verkkokaupan yleisissä asetuksissa voit määrittää, miten verkkokauppa toimii.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Tässä on luettelo Finqu-verkkokaupan yleisistä asetuksista. Löydät asetukset siirtymällä kohtaan Verkkokauppa > Asetukset. Jos et löydä tiettyä asetusta, voit katsoa teeman ohjeita tai ottaa yhteyttä Finqu-tukeen.

• Salasana-kenttään voit määrittää salasanan verkkosivuillesi (jos verkkokauppasi tila on suljettu ja haluat jonkun muun näkevän sen).

• Google reCaptcha -kenttiin voit asettaa Google recaptchan API-avaimet.

• Istunnon vanheneminen -kentässä voit määrittää verkkokauppasi istunnon pituuden. Tämä vaikuttaa esimerkiksi siihen, kuinka kauan tuotteita säilytetään asiakkaiden ostoskorissa.

• Evästekäytäntö-valikosta voit valita verkkokauppasi evästekäytännön.

• Asiakastilit-valikosta voit valita, ovatko asiakastilin ominaisuudet (rekisteröityminen/kirjautuminen) käytössä kaupassasi.

• Ajankohta, johon asti tuote näkyy uutena -kentässä, voit määrittää, kuinka kauan tuote näkyy uutena verkkokaupassa.

• Tuoteryhmän tuotteiden oletusjärjestys -valikosta voit valita tuotteiden oletusjärjestyksen tuoteryhmiin.

• Tuotearvostelut-valikosta voit valita, kuinka tuotearvostelutoiminto toimii verkkokaupassasi.

• Ota analytiikka käyttöön -kytkin sallii verkkokaupan kerätä tietoja vierailijoilta. Tämä tulee ottaa käyttöön, jos käytät Finqun analytiikkaa.