Tulosteiden muokkaaminen

Tulosteet-osiossa voit muokata myyntikanavasi tulosteita (esim. kuittia tai laskua)

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Voit hallita tulosteitasi osiossa Asetukset > Tulosteet ja viestit > Tulosteet. Oletuksena Finqu sisältää seuraavat tulosteet:

• Kuitti

• Lasku

• Pakkauslista

• Toimituksen pakkauslista (sisältää vain tietyn toimituksen tuotteet)

• Hyvityslasku (palautusta varten)

• Palautuslomake

Esikatselu-painikkeesta näet, miltä tuloste näyttää. Huomaa, että esikatselussa on vain esimerkkitietoja. Jos haluat nähdä tulosteen omilla tiedoillasi, voit luoda testitilauksen Finqun hallinnassa ja luoda tulosteen tilaussivulta.

Tulosteiden muokkaaminen

Tulosteet-sivun oikeassa yläkulmassa on Käännä- ja Muokkaa-toiminnot.

• Käännä-painikkeesta voit muuttaa tulosteiden oletustekstejä, kuten otsikoita ja tietotekstejä.
  • Muokkaa-painike avaa koodinäkymän tulosteen muokkaamiseksi kooditasolla. Löydät lisätietoja tulosteen koodin muokkaamisesta Finqu Developers-sivustolta.

Omien tulosteiden lisääminen

Jos ominaisuus sisältyy Finqu-tilauksiisi, voit luoda uusia tulosteita napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää tulostus -painiketta. Anna seuraavaksi tulosteelle nimi ja valitse pohja. Kun olet lisännyt uuden tulosteen, se tulee näkyviin luetteloon, ja voit muokata sitä napsauttamalla sen nimeä.