Myyntikanavan yleiset asetukset

Myyntikanavan yleisissä asetuksissa voit muokata myyntikanavien tietoja, kuten kanavan nimeä tai kauppiaan yhteystietoja.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Voit muokata myyntikanavan yleisiä asetuksia seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Asetukset > Yleinen.

2. Muokkaa asetuksia.

3. Klikkaa Tallenna.

Asetukset

• Julkaistu-valikosta voit valita, onko verkkokauppasi julkaistu, suljettu vai esittelytilassa. Esittely tarkoittaa, että sivut ovat näkyvissä, mutta kävijät eivät voi tehdä ostoksia.

• Myyntikanavan nimi näkyy esimerkiksi verkkokaupan lähettämissä sähköposteissa tai Googlen hakutuloksissa.

• Toimiala-valikosta voit valita, mitä palveluita ja tuotteita tarjoat asiakkaillesi. Nämä tiedot ovat tilastollisia tarkoituksia varten.

• Logosta voit asettaa logon verkkokauppaasi. Sitä käytetään verkkokauppasi kassasivulla sekä tulosteissa ja kaupan automaattisissa sähköpostiviesteissä.

• Favicon on pieni kuvake, joka näkyy asiakkaan verkkoselaimen välilehdellä tai kirjanmerkkinä asiakkaan laitteessa.

• Huomioi alennukset tuotevalinnoissa -kytkimen avulla voit valita, sovelletaanko tuotealennuksia myös tuotevaihtoehtoihin (esim. väri tai koko).

• Varasto-osiossa voit valita, mitä varastoa kanava käyttää.

• Lokalisointi-osiossa voit valita, mitkä maat, kielet ja valuutat ovat käytössä myyntikanavassa. Voit tarvittaessa lisätä uusia maita/kieliä Finqu-tilillesi napsauttamalla Hallinnoi -linkkiä.

• Yhteystiedot-osioon voit lisätä kauppiaan yhteystiedot, jotka asiakkaasi näkevät kaupassa, viesteissä ja tulosteissa.