Aktivoi maksutapoja

Näin voit ottaa maksutapoja käyttöön myyntikanavissasi.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 1st, 2022

Tietoa maksutavoista

Myyntikanavassa tulee olla vähintään yksi maksutapa, jotta voit vastaanottaa maksuja asiakkailtasi. Verkkokaupan yleisimmät maksutavat ovat korttimaksu, PayPal, osamaksu tai lasku. Finqu POS:ssa asiakkaat maksavat yleensä luotto-/pankkikortilla tai käteisellä.

Maksusovellukset

Helpoin tapa vastaanottaa maksuja on käyttää maksusovellusta, kuten Klarna Checkoutia tai muuta maksusovellusta Finqun sovelluskaupasta

Kauppiaan oma lasku

Osa maksusovelluksista sisältää lasku- tai osamaksupalveluita. Useimmissa tapauksissa on parasta käyttää näitä kolmannen osapuolen palveluita, kun haluat tarjota laskun asiakkaillesi.

Mutta voit myös lisätä oman laskun kauppaasi ja luoda laskuja manuaalisesti.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat > Lisää maksutapa.

2. Valitse Lasku.

3. Täytä tiedot ja klikkaa Tallenna.

Voit tulostaa laskun asiakkaalle tilauksen käsittelyn yhteydessä tai tulostaa sen erikseen.

Maksu noudettaessa tai oma maksutapa

Voit myös käyttää Maksu noudettaessa tai omia maksutapoja. Omassa maksutavassa voit muokata nimeä ja kuvausta vapaasti.

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat > Lisää maksutapa.

2. Valitse Maksu noudettaessa tai Oma maksutapa.

3. Täytä tiedot ja klikkaa Tallenna.