Google Search Consolen käyttöönotto

Opi liittämään Google Search Console verkkokauppaasi.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Mikä on Google Search Console?

Google Search Console on palvelu, jonka avulla voit seurata ja kehittää verkkosivustosi näkyvyyttä Googlen hakutuloksissa. Hakukoneoptimointi on tehokas tapa saada verkkokauppaan lisää kävijöitä ja myyntiä pitkällä aikavälillä.

Voit tutustua Search Consoleen paremmin klikkaamalla alla olevia linkkejä:

Search Consolen liittäminen verkkokauppaasi

Kun kirjaudut Google Search Consoleen, he pyytävät sinua vahvistamaan, että olet sivuston omistaja. Voit tehdä sen useilla tavoilla. Voit esimerkiksi ladata HTML-tiedoston verkkokauppaasi:

1. Lataa ensin HTML-tiedosto laitteellesi noudattamalla Google Search Consolen ohjeita.

2. Lataa seuraavaksi tiedosto verkkokauppaasi kohtaan Verkkokauppa > Sivut > Staattiset sivut.

Sivustokartta

Voit lähettää verkkokauppasi sivustokartan Google Search Consoleen. Se auttaa Googlea ymmärtämään paremmin verkkosivustosi sivuja.

Finqu-verkkokauppa luo automaattisesti sivustokartan ja löydät sen helposti lisäämällä verkkokauppasi osoitteen perään sitemap.xml. Esimerkiksi https://www.yourfinqustore.com/sitemap.xml

Search Consolessa on luultavasti jo täytetty verkkotunnus valmiiksi, joten sinun tarvitsee vain lisätä sitemap.xml Google Search Console -hallintapaneelin sivustokartta-kenttään.