Bonusway

Opi liittämään Bonusway Finqu-verkkokauppaan.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Jos käytät Bonuswayta , he antavat sinulle iframe-koodin verkkokauppasi kiitossivulle. Se näyttää tältä:

<!-- Tarjousmuunnos: Kauppasi nimi --> <iframe src=” https://tracking.bonusway.com/aff_l?offer_id=OFFER_ID&adv_sub=SUB_ID&amount=AMOUNT ” scrolling=“no” frameborder=“0” width=“ 1” height=“1"></iframe> <!-- // Lopeta tarjousmuunnos —>

Koodin muokkaus Finqussa

Finqu-verkkokaupassa voit lisätä vain javascript-koodin kassasivulle. Siksi sinun on muunnettava iframe-HTML-koodi javascriptiksi ennen sen liittämistä. Olemme tehneet muutokset puolestasi, ja voit käyttää alla olevaa koodia.

Huomautus : Ennen kuin lisäät koodin, korvaa OFFER_ID-osio omalla OFFER_ID-tunnuksellasi . Löydät sen iframe-koodista, jonka Bonusway antoi sinulle.

(function() { var iframe = document.createElement('iframe'); iframe.src = 'https://tracking.bonusway.com/aff_l?offer_id=OFFER_ID&adv_sub={{checkout.order.id}}&amount={ {checkout.order.total}}'; iframe.setAttribute('scrolling', 'no'); iframe.setAttribute('frameborder', 0); iframe.setAttribute('width', 1); iframe.setAttribute(' korkeus', 1); document.getElementsByTagName('body')[0].appendChild(iframe); })();

Koodin lisääminen kassasivulle

1. Siirry kohtaan Asetukset > Kassa.

2. Napsauta Javascript -osiossa Lisää.

3. Valitse kohdesivuksi Kiitos-sivu.

4. Napsauta Vahvista.

5. Sivulle ilmestyy uusi kenttä Bonusway-koodin lisäämistä varten.

6. Kun koodi on lisätty, napsauta Tallenna.