Verkkokaupan toimitustavat

Toimitustapojen avulla kerrot asiakkaalle millä tavalla ja mihin hintaan olet valmis toimittamaan tilauksen.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 12th, 2022

Myydessäsi verkossa fyysisiä tuotteita, tarvitset toimitustapoja. Toimitustapojen avulla kerrot asiakkaalle millä tavalla ja mihin hintaan olet valmis toimittamaan tilauksen. Mikäli myyt vain digitaalisia tuotteita, toimitustapoja ei välttämättä tarvita.

Aktivoi toimitustapoja

Aktivoi toimitustapoja siirtymällä > Asetukset > Toimitustavat > lisää oma toimitustapa tai sovellus.

Sovellukset

Sovellukset sisältävät tyypillisesti yhden tietyn kuljetusliikkeen (esim. Posti) tai kolmannen osapuolen palvelun (esim. nShift), joka on kerännyt useita kuljetusliikkeitä saman palvelu alle. Sovellusten käyttäminen vaatii yleensä sopimuksen teon palveluntarjoajan kanssa.

Omat toimitustavat

Voit myös lisätä omia toimitustapoja ja tarjota asiakkaille mahdollisuuden esimerkiksi tilauksen noitamiselle varastosta. Myös lähialueen kotiinkuljetus on mahdollista järjestää omien toimitustapojen kautta. Tällöin voit määritellä käytettävissä olevan toimitusmatkan pituuden.

Asetukset ja hinnoittelu

Lue lisää toimitustapojen hinnoittelusta.

Lue lisää toimitustapojen rajoitusten käyttäminen.

Digitaaliset tuotteet

Digitaaliset tuotteet eivät vaadi toimitustapojen aktivoimista, koska ne toimitetaan aina sähköisesti asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli myyt digituotteiden lisäksi fyysisiä tuotteita, silloin sinun tulee lisätä toimitustavat.