Omien logojen ja tekstien vaihtaminen toimitustapaan

Näin voit korvata toimitustavan oletuslogot omilla logoilla.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi June 10th, 2022

Useimmissa toimitustavoissa on valmiina oletuslogot ja tekstit. Joskus tulee kuitenkin tarpeen korvata ne omilla logoilla / teksteillä. Näin voit tehdä sen:

1. Mene kohtaan Asetukset > Toimitustavat.
  2. Klikkaa sitä toimitustapaa, johon haluat vaihtaa logon.
  3. Kytke pois päältä asetus Käytän valmiita käännöksiä.
  4. Sivulle ilmestyy uusia kenttiä, joihin voit valita oman logon sekä muokata toimitustavan nimeä ja kuvausta.
  5. Kun olet tehnyt muutokset, klikkaa oikealta ylhäältä Tallenna-painiketta.