Ostoalennus

Ostoalennus-kampanjan avulla voit lisätä alennuksia, jotka perustuvat tilauksen kokonaissummaan.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Volyymialennus perustuu tilauksen kokonaissummaan. Voit asettaa kampanjalle rajoituksia, ja jos raja ylittyy, kampanja lisää alennuksen asiakkaan tilaukseen.

Kuinka lisätä volyymialennusta

1. Siirry kohtaan Kampanjat > Lisää kampanja.

2. Valitse Kampanjan tyyppi -valikosta Ostoalennus.

3. Valitse kampanjan Tila (vaaleanpunainen = päällä, harmaa = pois päältä).

4. Valitse Alennuksen tyyppi (prosentti tai kiinteä summa).

5. Aseta ajanjakso Alkaen ja Loppuen -kenttiin.

6. Määritä alennukset Hinnoittelu -osiossa.
    - Aseta ensin vähimmäishinta Kun ostoskorin kokonaissumma on vähintään -kenttään.
    - Aseta sen jälkeen alennuksen määrä jolloin alennus on -kenttään.
    - Voit lisätä useita alennuksia klikkaamalla Lisää rivi.

7. Aseta kampanjan Rajoitukset. Voit rajoittaa kampanjan toimimaan vain tietyissä myyntikanavissa, asiakasryhmissä tai maissa.

8. Klikkaa Tallenna.