Alennuskupongit

Näin voit käyttää alennuskuponkeja Finqussa.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Mikä on alennuskuponki?

Alennuskuponki on koodi, jonka asiakkaat voivat antaa saadakseen alennuksen tilauksestaan. Kupongit voivat olla tehokas tapa kannustaa ihmisiä tekemään ostos loppuun (esim. " 10% alennus koodilla XYZF! ")

Käytettävissä on kolmenlaisia kuponkeja:

• Alennuskuponki vaikuttaa tilauksen kokonaissummaan.

• Alennuskuponki tuotteista vaikuttaa vain tilauksessa oleviin tuotteisiin.

• Alennuskuponki toimituskuluista vaikuttaa vain tilauksen toimituskuluihin.

Kuinka lisätä kuponki

1. Siirry kohtaan Kampanjat > Lisää kampanja .

2. Valitse kampanjatyyppi valikosta (katso luettelo yllä).

3. Täytä lahjakortin tiedot (katso alla oleva luettelo).

4. Klikkaa Tallenna.

Kupongin tietojen täyttäminen

• Valitse kampanjan tila (vaaleanpunainen = aktiivinen, harmaa = ei-aktiivinen).

• Kirjoita kampanjan nimi Nimi -kenttään.

• Valitse Alennuksen tyyppi (prosentti tai kiinteä summa)

• Aseta alennuksen määrä Alennuksen määrä -kenttään.

• Täytä Tilauksen summa vähintään -kenttä, jos haluat kampanjan toimivan vain silloin, kun tilauksen loppusumma ylittää tietyn summan.

• Aseta päivämäärät Alkaen ja Loppuen -kenttiin rajoittaaksesi kampanjan tietylle ajanjaksolle.

• Alennuskoodi -kenttään voit asettaa alennuskoodin, joka asiakkaan tulee täyttää kassasivulla saadakseen alennuksen.

• Alennuskoodeja jäljellä -kenttään voit määrittää kuinka monta kertaa alennuskoodia voidaan käyttää. Jos jätät kentän tyhjäksi, asiakkaat voivat käyttää koodeja loputtomasti.

• Rajoitukset -osiossa voit rajoittaa lahjakorttia myyntikanavan, asiakasryhmän, maan, tuoteryhmän tai tunnisteen mukaan. Tuoteryhmärajoitus on käytettävissä vain Lahjakortti tuotteisiin -kampanjassa.

Poistaa

Alennuskoodikenttä kassasivulla

Kun käytät kuponkeja, varmista, että alennuskoodikenttä on käytössä verkkokauppasi kassasivun asetuksista .