Myyjien ja laitteiden hallinta

Finqu POS:ia voidaan käyttää useissa laitteissa ja useiden myyjien toimesta.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 2nd, 2022

Myyjien hallinta

Näin voit hallita myyjien tietoja Finqun hallinnassa:

1. Siirry kohtaan Myymälä > Myyjät.

2. Näet myyjien tiedot napsauttamalla heidän nimiään luettelossa. Voit lisätä uusia myyjiä Lisää-painikkeella.

3. Jokaisen myyjän sivulla voit tehdä seuraavat muutokset:
    - Valita, onko myyjä aktiivinen vai ei. Vain aktivoitu myyjä voi käyttää kassakonetta.
    - Asettaa myyjä nimi ja muokkaa PIN-koodia, jota myyjä käyttää kirjautuessaan kassaan.
    - Liittää henkilökunnan tili myyjään.

4. Kun muutokset on tehty, klikkaa Tallenna.

Henkilökunnan tilit ja myyjät

Uuden myyjän lisäämiseksi tarvitset myös henkilökunnan tilin. Voit lukea lisää Henkilökunnan tilit -artikkelista.

Uusien kassojen lisäys

1. Siirry kohtaan Myymälä > Kassat.

2. Aseta kassalle nimi.

3. Klikkaa Tallenna.

Kassan lisäyksen jälkeen se voidaan valita, kun kirjaudutaan Finqu POS:iin.

Laitteiden käyttöoikeuksien hallinta

Kohdassa Myymälä > Laitteet näet luettelon kaikista POS-järjestelmän kanssa käytetyistä laitteista. Jokaisen laitteen vieressä on Käyttö sallittu -kytkin, jolla voit poistaa laitteen käytöstä, jos laite katoaa tai et käytä sitä enää.