Star mPopin yhdistäminen Finqu POS:iin

Ohjeet Star mPop -laitteen liittämiseen Finqu POS:iin.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi August 3rd, 2022

Star mPop kassalaatikko/kuittitulostin on yhteensopiva Finqu POS:n kanssa. Löydät lisätietoa itse laitteesta täältä valmistajan sivuilta: https://star-emea.com/products/mpop/

Alta löydät ohjeet mPopin yhdistämiseen Finqu POS:iin.

iOS- tai Android-sovellus

Noudata näitä ohjeita, jos käytät Finqu POS iOS -sovellusta tai Finqu POS Android -sovellusta.

1. Yhdistä laitteesi mPopiin Bluetoothilla.
  2. Avaa Finqu POS -sovellus laitteessasi.
  3. Kirjaudu sisään Finqu POS:iin.
  4. Avaa vasen ylävalikko.
  5. Valitse Yhdistä laitteita.
  6. Valitse Star Micronics.
  7. Tarkista sivulla olevat asetukset.
  8. Napauta Yhdistä-kytkintä.
 Delete

Web-sovellus (pos-beta.finqu.com)

Jotta voit käyttää Finqu POS -verkkosovellusta mPopin kanssa, tarvitset Star webPNRT Browser -sovelluksen. Voit ladata sen laitteellesi napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Kun olet ladannut sovelluksen, voit aloittaa Finqu POS:n käytön Star mPopin kanssa seuraavasti:

1. Yhdistä laitteesi mPopiin Bluetoothilla.

2. Avaa Star webPRNT Browser -sovellus laitteessasi.

3. Siirry sovelluksen selaimella osoitteeseen https://pos-beta.finqu.com/

4. Kirjaudu sisään Finqu POS:iin.

5. Siirry Asetukset-kohtaan vasemman yläkulman valikosta.

6. Valitse Yhdistä laitteita.

7. Tarkista sivun asetukset.

8. Napauta Yhdistä-kytkintä.

Delete