Finqu POS

Tutustu Finqu POS:iin.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 2nd, 2022

Mikä on Finqu POS?

Finqu POS on kassasovellus, jota voit käyttää myymälässäsi tai ottaa mukaasi minne ikinä menetkin. Kassaa voi käyttää sellaisenaan, mutta jos myyt myös verkossa, se on suunniteltu toimimaan saumattomasti Finqun verkkokaupan kanssa. Sopivan ratkaisun tarpeisiisi löydät Finqun kotisivuilta hinnastosta. Myös asiakaspalvelu auttaa sinua paketin valinnan kanssa.

Käyttöönotto

Tarvitset Finqu POSin käyttämiseen erillisen Myymälä-myyntikanavan. Voit avata sen kauppiastilisi Myyntikanavat-osiosta. Kun olet avannut Myymälä-myyntikanavan, voit siirtyä sen hallintaan klikkaamalla myyntikanavan nimeä listasta.

Kassan käyttäminen

Huom. Tarvitset Finqu-tilin ja POS-myyntikanavan sovelluksen käyttämiseen.

Voit käyttää Finqu POS-sovellusta selaimesi kautta tai asentamalla sovelluksen laitteeseesi. Löydät tuetut alustat ja latauslinkit alta.

iPhone/iPad/Macbook*

* 2021 tai uudempi M1-sirulla

Android

Selain

Selainversion löydät osoitteesta https://pos-beta.finqu.com/.

Lisälaitteet

Finqu POS on suunniteltu yhteensopivaksi Starin kuittitulostimien kanssa ja erityisesti Star mPOP-kassalaitteen kanssa, joka sisältää käteislippaan, viivakoodinlukijan ja kuittitulostimen.

Android- ja iOS-sovelluksissa voit käyttää laitteen kameraa myös viivakoodinlukijana. Selainversio tukee erillistä  tietokoneeseen liitettyä viivakoodinlukijaa.

Kuittitulostimena voi myös käyttää laitteen omaa tulostusdialogia. Kuitin voit myös lähettää asiakkaan sähköpostiin.

Maksupääte

Finqu POS-sovelluksen tällä hetkellä tukemat maksupäätteet löydät alta. Huomaathan, että maksupäätteiden yhteensopivuus vaihtelee laitteesi käyttöjärjestelmän mukaan.

Alusta/Markkina

Suomi

Muut

iOS

Nets Move 3500, Zettle

Android

Zettle

Selain