Finqu-palvelun tilaaminen

Näin tilaat Finqu-palvelun.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 1st, 2022

Jos haluat jatkaa Finqun käyttöä, se on hyvä tilata ennen 14 päivän kokeilujakson päättymistä.

Tilaaminen

Aloita klikkaamalla Tilaa palvelu -painiketta oikeassa alakulmassa.

Täytä seuraavaksi yhteystietosi ja valitse haluamasi suunnitelma. Kun olet tarkistanut, että kaikki tiedot ovat oikein, klikkaa Vahvista.

Viimeisessä vaiheessa sinua pyydetään täyttämään maksutiedot. Kun olet lisännyt maksutiedot onnistuneesti, Finqu-tilaus vahvistuu samalla.

KK-maksut

Kuukausimaksu Finqun käytöstä muodostetaan kunkin kuukauden ensimmäisenä päivänä.

Esimerkki: Jos tilaat 20. huhtikuuta, ensimmäinen maksu suoritetaan 1. toukokuuta. Veloitus suoritetaan automaattisesti 8. päivänä, jos olet täyttänyt korttitietosi tilauksen yhteydessä. Löydät kustakin maksusta kuitin Tili-sivulta.

Paketin päivittäminen tai peruuttaminen

Voit tarvittaessa muuttaa pakettiasi milloin tahansa Tili -sivulla. Klikkaa Päivitä paketti -painiketta oikeassa yläkulmassa ja valitse uusi paketti. Uusi paketti tulee käyttöön heti, kun olet valinnut sen.

Jos haluat lopettaa Finqun käytön, voit peruuttaa tilauksesi napsauttamalla Peruuta tilauksesi -linkkiä Tili - sivulla. Irtisanomisaika kestää kalenterikuun loppuun, ja seuraavan kuun ensimmäisenä päivänä Finqu-tilisi suljetaan.