Kirjautuminen Finqu-tilille

Opi kirjautumaan Finqu-tilillesi ja palauttamaan salasanasi, jos olet unohtanut sen.

Kirjoittanut Finqu Tuki

Päivitetty viimeksi May 2nd, 2022

Voit kirjautua sisään Finqu-tilillesi osoitteessa https://login.finqu.com/.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, jota käytit rekisteröityessäsi Finquun. Se voi olla myös toinen sähköpostiosoite, jos olet vaihtanut käyttäjätunnuksesi rekisteröinnin jälkeen. Jos et tiedä käyttäjätunnustasi, voit ottaa meihin yhteyttä ja selvitetään asia yhdessä.

Salasana

Jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa ja epäilet, että salasanasi saattaa olla väärä, voit vaihtaa sen seuraavasti:

1. Siirry osoitteeseen https://login.finqu.com/forgot-password

2. Täytä käyttäjätunnuksesi kenttään ja napsauta Seuraava.

3. Saat sähköpostin, joka sisältää ohjeet salasanan vaihtamiseen.

4. Salasanan vaihdon jälkeen voit kirjautua sisään osoitteessa https://login.finqu.com/.

Ongelmia salasanan vaihtamisessa?

• Jos et saanut viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Voi olla, että sähköpostipalveluntarjoajasi on luullut sen olevan roskapostia.

• Tai jos onnistuit vaihtamaan salasanan etkä silti pääse kirjautumaan sisään, ota yhteyttä tukeemme.