Uutiskirjeen tilanneet

Opi hallitsemaan asiakkaidesi uutiskirjetilauksia.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Jos lähetät uutiskirjeitä asiakkaillesi, voit kerätä heidän sähköpostiosoitteensa uutiskirjelistalle. Löydät listan siirtymällä Finqun hallinan kohtaan Asiakkaat > Uutiskirjeen tilaajat.

Uutiskirjeiden lähettäminen on helpointa tähän tarkoitukseen suunnitellulla palvelulla, kuten Mailchimpilla. Finqun Mailchimp-sovelluksen avulla voit synkronoida osoitteet automaattisesti Mailchimpiin. Sovellusten käyttäminen -ohjeesta voit lukea miten sovelluksia otetaan käyttöön.

Asiakkaat voivat tilata uutiskirjeen verkkokauppasi uutiskirjekentän kautta. Finqu-teemoissa alatunnisteen asetuksissa on vaihtoehto, jossa voit aktivoida uutiskirjekentän. Katso lisätietoja teemasi ohjeista.

Jos asiakkaalla on myymälässäsi asiakastili, voit myös lisätä asiakkaan listalle hänen tiedoissaan, mutta muista, että se vaatii usein asiakkaan suostumuksen.