Yleinen alennus

Opi luomaan yleinen alennus esim. tietylle tuoteryhmälle.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Mikä on yleinen alennus?

Yleinen alennus on kampanja, jonka avulla voit lisätä alennuksia useisiin tuotteisiin samanaikaisesti. Voit rajoittaa kampanjan vaikuttamaan esimerkiksi vain tiettyyn tuoteryhmään tai tiettyyn asiakasryhmään.

Yleisen alennuksen lisääminen

1. Siirry kohtaan Kampanjat > Lisää kampanja.

2. Valitse Kampanjan tyyppi -valikosta Yleinen alennus.

3. Aseta kampanjan Tila (vaaleanpunainen = aktiivinen, harmaa = ei-aktiivinen).

4. Aseta kampanjalle nimi.

5. Aseta alennus prosentteina. Kirjoita positiivinen luku. Jos esimerkiksi haluat lisätä 10 % alennuksen, kirjoita kenttään 10.

6. Valitse ajanjakso (Alkaen ja Päättyen), jolloin haluat kampanjan olevan voimassa.

7. Aseta kampanjan Rajoitukset. Rajoituksella voit valita, mitkä tuotteet alennetaan.

8. Klikkaa Tallenna.

Poistaa

Muista rajoitukset

Muista aina asettaa rajoituksia kampanjallesi. Jos rajoituksia ei ole, kampanja antaa alennuksen kaikista tuotteista.