Sovellusten käyttäminen

Näin käytät sovelluksia Finqu-palvelussa.

Päivitetty viimeksi April 21st, 2022

Voit käyttää sovelluksia useisiin tarkoituksiin, kuten asiakkaiden maksujen vastaanottamiseen, toimitusvaihtoehtojen lisäämiseen, osoitetarrojen tulostamiseen tai erilaisiin markkinointitoimiin. Voit lukea lisää yleisimmistä sovellustyypeistä alta.

Näin asennat sovelluksen

1. Napsauta vasemman valikon yläreunassa olevaa Tili-linkkiä.

2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa Omat sovellukset.

3. Napsauta oikeassa yläkulmassa Asenna sovellus.

4. Etsi sovellus Finqun sovelluskaupasta ja napsauta sitä.

5. Lue tiedot sovelluksen sivulta ja napsauta Asenna sovellus.

6. Sovellus saattaa vaatia pääsyn joihinkin Finqu-tilisi tietoihin. Jos haluat jatkaa asennusta, napsauta Salli pääsy. Esimerkiksi maksusovellukset tarvitsevat pääsyn tilauksen tietoihin toimiakseen oikein.

7. Seuraavaksi sovellus asennetaan, ja se näkyy myöhemmin kauppiastilisi Sovellukset-osiossa.

Sovellusasetukset ja sovellusten poistaminen

Napsauta Tili -linkkiä vasemmassa yläkulmassa ja sitten Omat sovellukset vasemmasta valikosta nähdäksesi asennetut sovelluksesi.

• Voit siirtyä kunkin sovelluksen asetussivulle napsauttamalla sen nimeä luettelossa. Jos nimi ei ole klikattava linkki, sovelluksella ei ole asetuksia.

• Jos sinun on poistettava sovellus, napsauta sovelluksen nimen vieressä olevaa Poista -painiketta.

Sovellustyypit

Alta löydät yleistä tietoa yleisimmistä sovellustyypeistä.

Maksusovellukset

Maksusovellusten avulla voit vastaanottaa maksuja asiakkailtasi helposti. Finqu-verkkokauppa käyttää oletusarvoisesti Klarna Checkoutia maksupalveluntarjoajana, mutta voit valita myös monista muista alueellasi saatavilla olevista palveluista.

Kun sovellus on asennettu, voit määrittää maksutavan.

• Jos käytät Klarna Checkout -palvelua, järjestelmä opastaa sinua maksupalvelun käyttöönotossa, kun olet tilannut Finqu-palvelun. Maksutapa asennetaan automaattisesti taustalla.
  • Jos käytät muita maksupalveluita, voit siirtyä palveluntarjoajan verkkosivustolle ja rekisteröityä heidän palveluunsa tai ottaa yhteyttä heidän myyntitiimiinsä. He antavat sinulle tarvittavat kirjautumistiedot maksutavan käyttöönottamiseksi.
Poistaa

Toimitussovellukset

Useimmiten toimitussovellukset ovat näitä kahta tehtävää varten:

1. Toimitustapojen lisääminen
  2. Osoitekorttien tulostaminen

Ominaisuudet voivat vaihdella toimitussovellusten välillä, eivätkä kaikki sovellukset välttämättä ole saatavilla kaikilla alueilla. Jokaisen sovelluksen kuvauksesta voit lukea lisää palveluntarjoajasta ja myös ottaa heihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Poistaa

Markkinointisovellukset

Markkinointisovellukset on yleensä suunniteltu yhdistämään Finqu-tilisi markkinointiin liittyviin alustoihin ja palveluihin, kuten Mailchimp tai Shopalike, mikä tekee markkinointitoimistasi yksinkertaisempaa ja vähemmän aikaa vievää.

Poistaa