Google-sovellus

Näin voit käyttää Google-sovellusta Finqussa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on Google-sovellus

Google-sovelluksen avulla voit liittää verkkokauppaasi Google Analytics -palvelun. Tässä ohjeessa kerromme miten sovellusta käytetään.

Näin voit asentaa Google-sovelluksen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Sovellukset.

2. Klikkaa Asenna sovellus.

3. Etsi sovellus ja klikkaa sen nimeä.

4. Klikkaa Asenna-painiketta.

5. Seuraa sivulla näkyviä ohjeita ja salli sovellukselle sen tarvitsemat oikeudet.

GA4-mittaustunnuksen syöttäminen

Kun sovellus on asennettu, voit jatkaa sen käyttöönottoa syöttämällä GA4-mittaustunnuksen verkkokaupan tietoihin seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Tiedot.

2. Syötä mittaustunnus sille varattuun kenttään (Google-osiossa).

3. Klikkaa Tallenna-painiketta.

Mistä löydän GA4-mittaustunnukseni?

Googlen tukisivuilla kerrotaan, mistä voit löytää mittaustunnuksesi.

Löydät kyseisen Googlen ohjeen täältä: Seurantatunnustuki

Sovelluksen saatavuus

Google-sovellus on saatavilla vain osassa Finqu-tilauksia. Mikäli sovellusta ei ole sinun tilauksessasi, etkä halua päivittää sitä, voit liittää Google Analyticsin kauppaasi myös javascript-koodien avulla.

• Googlen tukisivuilla kerrotaan tästä vaihtoehdosta tarkemmin.

• Finqussa javascript-koodia voi lisätä joko upotuksien kautta (ohje) tai vaihtoehtoisesti teeman lähdekoodin kautta (kohdasta "verkkokauppa > muokkaa > teeman tiedot > lähdekoodi"). Lähdekoodin muokkaus ei ole saatavilla kaikissa paketeissa.