Varastohälytykset

Varastohälytykset kertovat sinulle, jos jonkin tuotteen varastosaldo on loppumassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Hälytysrajan asettaminen

1. Siirry kohtaan Tuotteet > Varasto.

2. Etsi tuote, johon haluat asettaa hälytyksen.

3. Avaa listan ylänurkassa oleva Muutos-valikko.

4. Valitse Hälytysraja.

5. Aseta hälytysraja kenttään.

6. Klikkaa Tallenna,

Varastohälytysilmoitus

Ilmoitusasetuksissa voit valita, kuinka varastohälytysilmoitus lähetetään sinulle.

Ominaisuuden saatavuus

Varastohälytys-toiminto on saatavilla vain, jos käytössäsi on Laaja varastohallinta -lisäominaisuus. Lisätietoa alempana hinnasto-sivulla.

Ominaisuus voi sisältyä myös joihinkin ennen vuotta 2023 tilattuihin paketteihin ilman lisähintaa.