Tuotteet
Tuotetietojen muokkaaminen
Tuotevalinnat, kuten väri, koko tai teksti

Näin voit lisätä tuotteisiin erilaisia valintoja, kuten kokovalikon, värivalikon, tekstikentän tai valintaruudun.

Päivitetty yli viikko sitten

Valintojen lisääminen

1. Siirry Tuotteet-osioon.

2. Etsi ja avaa tuotteen tiedot.

3. Valitse haluamasi tuotevalinta Valinnat-osiosta. Jos et ole vielä luonut tuotevalintaa, klikkaa Lisää-linkkiä ja täytä valinnan tiedot.

4. Kun olet lisännyt valinnan, klikkaa Tallenna-painiketta oikealta ylhäältä.

Valintojen muokkaus

1. Siirry kohtaan Tuotteet.

2. Klikkaa Toiminnot > Hallitse tuotevalintoja.

3. Avaa tuotevalinnan tiedot klikkaamalla sen nimeä.

4. Voit muokata valintoja niiden oikealla puolella olevista toiminnoista.

5. Kun olet tehnyt muokkaukset, klikkaa Tallenna.

Huomaa: Tuotevalintaan tehdyt muutokset vaikuttavat kaikkiin tuotteisiin, joissa valinta on käytössä.

Valintojen tyypit

Tuotevalinnan tyyppi määrittää sen, miten valinta toimii ja miltä se näyttää verkkokaupassa. Voit valita jonkin seuraavista tyypeistä:

• Pudotusvalikko näytetään perinteisenä pudotusvalikkona ja siinä asiakas voi valita yhden valinnan. Tätä kannattaa käyttää, jos valintoja on paljon.

• Valintanappi, eli ns. valintapallura, näyttää asiakkaalle kaikki valinnat samalla kertaa ja asiakas voi valita yhden niistä.

• Teksti-tyyppisellä valinnalla saat lisättyä kaupan sivuille tekstikentän, johon asiakas voi kirjoittaa haluamansa tekstin. Tämä sopii esimerkiksi siihen, jos kysytään kaiverrusta koruun tai vaikkapa tekstiä kukkalähetykseen.

• Valintaruutu on kyllä/ei -tyyppinen valinta, jossa asiakas voi päättää, tuleeko tuotteeseen mukaan esim jokin lisäominaisuus vai ei (esim. asennuspalvelu).