Tuotteet
Tuotehallinnan esittely

Tuotehallinnassa voit helposti hakea ja suodattaa tuotteitasi. Massatoiminnoilla voit näppärästi muokata useita tuotteita yhdellä kertaa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mistä tuotteita hallitaan?

Voit hallita verkkokaupan tuotteita siirtymällä vasemmalta kohtaan Tuotteet.

Tuotteiden suodattaminen ja haku

• Tuotehallinnan yläreunassa on hakupalkki, jolla voit hakea tuotteita nimen, tuotetunnisteen tai GTIN-koodin (esim. EAN-koodin) perusteella.

• Hakupalkin lähettyviltä löydät suodattimet, joilla voit rajata näkymää. Valitse ensin haluamasi suodattimet valikosta ja klikkaa Hae-painiketta.

Tuotehaun tallentaminen

Voit tallentaa hakuja klikkaamalla Tallenna haku -painiketta (hakukentän oikeassa reunassa). Tallentaminen tapahtuu seuraavasti:

1. Suorita ensin haku tai valitse haluamasi suodattimet.

2. Klikkaa Hae-painiketta.

3. Klikkaa Tallenna haku (hakukentän oikeasta reunasta).

4. Kirjoita nimi tallentamallesi haulle.

5. Klikkaa Tallenna.

Tallentamasi haut näkyvät välilehtinä sivun yläreunassa, josta sinun on helppo päästä myöhemmin käsiksi usein käyttämiisi hakuihin tai suodatuksiin.

Tuotteiden massatoiminnot

Voit suorittaa tuotteille erilaisia massatoimintoja. Ne ovat käteviä esimerkiksi silloin, jos haluat piilottaa useita tuotteita samanaikaisesti. Massatoimintoja käytetään seuraavasti:

1. Valitse ensin haluamasi tuotteet vasemmalla olevista valintaruuduista.

2. Klikkaa Massatoiminnot.

3. Valitse haluamasi massatoiminto.

4. Sivun yläreunaan tulee vahvistusteksti, josta voit vahvistaa massatoiminnon suorituksen.