Finqu-palvelun laskutus

Laskutus-osion kautta voit nähdä tietoa laskuistasi ja valita maksutavan, jolla maksat Finqu-palvelun käyttämisestä.

Päivitetty yli viikko sitten

Laskujen tarkastelu

Kohdasta Asetukset > Laskutus voit nähdä viimeisimpien laskujesi tiedot ja tarvittaessa tulostaa kuitteja maksuistasi.

Maksutavan valinta

Laskutus-osiossa voit myös valita maksutavan, jolla maksat Finqun käyttämisestä. Voit valita jonkin seuraavista:

• Sähköisesti toimitettava verkkolasku

• Maksulinkki (saat sähköpostiin linkin, jolla voit maksaa esim. verkkopankissa)

• Automaattinen veloitus maksukortiltasi

Näin vaihdat maksutavan

1. Siirry kohtaan Asetukset > Laskutus.

2. Klikkaa Päivitä-linkkiä Maksutapa-osiossa.

3. Klikkaa Ota käyttöön-painiketta maksutavan kohdalta.

4. Seuraa esille tulevia ohjeita ja täytä tarvittavat tiedot.

5. Uusi maksutapa astuu voimaan seuraavasta laskusta alkaen