Tilauksen hallinta

Tilauksesi, eli pakettisi, määrittelee sen, mitä ominaisuuksia sinulla on käytettävissä. Näin voit hallita tilauksesi sisältöä.

Päivitetty yli viikko sitten

Tilauksen päivittäminen

Voit halutessasi tehdä muutoksia tilaukseesi seuraavasti:

1. Valitse oikean ylänurkan valikosta kohta Tilaus.

2. Klikkaa Päivitä pakettiasi -painiketta.

3. Valitse uusi paketti ja vahvista tilaus.

Uusi paketti tulee käyttöön saman tien. Seuraavaan laskuusi lasketaan automaattisesti vanhan sekä uuden paketin hinnat siltä ajalta, kun ne ovat olleet sinulla käytössäsi.

Tilauksen irtisanominen

Jos haluat sulkea palvelun ja lopettaa sen käyttämisen kokonaan, voit irtisanoa tilauksesi. Se onnistuu menemällä oikean ylänurkan valikost Tilaus-kohtaan ja siellä klikkaa Irtisano tilaukseni-painiketta. Seuraa sivulla olevia ohjeita ja lue huolellisesti irtisanomiseen liittyvät tiedot ja päivämäärät.

Irtisanottujen tilien tiedot poistetaan

Finqu-tilillesi tallennetut tiedot poistetaan noin kahden kuukauden kuluessa irtisanomisesta. Sen jälkeen niitä ei voida enää palauttaa takaisin. Otathan talteen kaikki tarvitsemasi tiedot ennen kuin tilisi suljetaan. Tietojen haussa voi käyttää apuna CSV-vientiä.