Maksutapojen rajoitukset

Näin voit rajata maksutapojen näkyvyyttä verkkokaupan kassasivulla.

Päivitetty yli viikko sitten

Rajoitusten lisääminen

1. Siirry kohtaan Asetukset > Maksutavat.

2. Avaa se maksutapa, jota haluat rajoittaa.

3. Aseta haluamasi rajoitukset sivulla näkyvistä valikoista (esim. Ostomäärä, Tuotteet tai Tuoteryhmä),

4. Klikkaa Tallenna.

Tietoa maksutavan rajoituksista

• Ostoskorin summa: Rajaa, jos tilauksen summa ei osu asettamiisi rajoihin.

• Maat: Rajaa asiakkaan maan perusteella.

• Asiakkaat: Voit rajata maksutavan tiettyyn asiakasryhmään kuuluvilta asiakkailta. Huomaa, että asiakasrajoitus rajaa maksutavan samalla pois niiltä, jotka eivät ole kirjautuneet kauppaan.

• Tuote- tai Tuoteryhmä: Rajataan, jos ostoskorissa on joitain valituista tuotteista tai tuotteita valituista tuoteryhmistä.

• Tunnisteet: Voit rajoittaa maksutapaa valitsemiesi tunnisteiden perusteella, joita olet asettanut tuotteisiin.