Verkkokaupan kassan asetukset

Verkkokaupan kassan asetuksissa voit vaikuttaa kuinka kassasivu toimii ja miltä se näyttää.

Päivitetty yli viikko sitten

Mistä asetuksia muokataan?

Voit muokata verkkokauppasi kassasivun asetuksia kohdasta Asetukset > Kassa.

Tietoa asetuksista

• Maksutapojen näyttäminen / Toimitustapojen näyttäminen kohdasta voit valita, näytetäänkö kassalla kaikki maksu- ja toimitustavat vai ainoastaan ne, jotka ovat saatavilla kyseiselle asiakkaalle.

• Sallitut asiakkuustyypit -valikosta voit valita, myytkö yksityishenkilöille, yrityksille vai molemmille.

• "Näytä Toimitusehdot" -valintaruutu asetus lisää kassalle erillisen valintaruudun, jonka valitsemalla asiakas voi hyväksyä verkkokaupan toimitusehdot. Muutoin kassalla näkyy vain linkki ehtoihin sekä teksti, jossa kerrotaan, että tilaamalla asiakas hyväksyy ehdot.

• Vaadi asiakkaalta hyväksyntä henkilötietojen käsittelyyn -valinta lisää kassasivulle valintaruudun, jolla voi antaa suostumuksen henkilötietojensa käsittelyyn. Kun asiakkaat täyttävät yhteystietonsa kassasivulla, tiedot tallennetaan Finqu-tilillesi. Jos myyt EU:ssa, on suositeltavaa pitää tämä asetus päällä GDPR-säädösten vuoksi.

• Näytä uutiskirjeen tilaus -valinta lisää kassasivulle uutiskirjeen tilaus -valintaruudun, jonka avulla asiakkaat voivat tilata uutiskirjeesi. Jos et käytä uutiskirjeitä, on hyvä kytkeä tämä kohta pois päältä.

• Salli erillinen toimitusosoite sallii asiakkaasi lisätä vaihtoehtoisen toimitusosoitteen kassasivulle.

• Koodien lunastaminen -valikosta voit valita, näytetäänkö kassalla alennuskoodikenttä.

• Hyväksy useampi alennuskoodi kassalla -kohdasta voit valita, voivatko asiakkaat käyttää useita alennuskoodeja samassa tilauksessa.

• Javascript-osiosta voit lisätä omia JavaScript-koodeja kassasivulle tai kiitossivulle.

• Varausaika -kenttään voit määrittää tuotteiden varausajan.

• Teema-valinnan avulla voit valita teemavärin sekä taustakuvan kassasivulle.

• Käännökset-painikkeella voit muokata kaikkia kassalla olevia tekstejä, kuten otsikoita ja infotekstejä.