Toimituskulujen asettaminen

Näin voit muokata verkkokauppasi toimituskuluja.

Päivitetty yli viikko sitten

Toimituskulujen asettaminen

1. Klikkaa Asetukset-painiketta toimitustavan kohdalta.

2. Sivulla on Hinnoittelu-kohta, josta hinta asetetaan.

3. Alla lisää tietoa eri hinnoitteluvalinnoista.

Normaali hinnoittelu

Jos valitsit hinnoitella toimituskulut normaalisti, voit asettaa toimituskulun ja sen alv-prosentin sivulla näkyviin kenttiin.

• Jos haluat hinnan vaihtelevan esimerkiksi tilauksen painon tai loppusumman mukaan, valitse myös kohta Lisää useita hintoja.

• Sen jälkeen sivulle tulee esille kenttä, josta voit valita, mihin hinta perustuu (esim. kg, kpl...).

• Lisää rivi -painikkeesta voit lisätä useita hintoja esim. eri painoisia lähetyksiä varten. Kullakin rivillä on Alkaen-kohta, johon voit asettaa esimerkiksi alkaen-painon ja sille hinnan.

Dynaaminen hinnoittelu

Dynaaminen hinnoittelu on monipuolisempi tapa asettaa toimituskulut. Se toimii tuotteiden mittojen perusteella. Järjestelmä laskee, miten tuotteet voidaan pakata ja määrittää asiakkaan toimituskulun tarkasti syöttämiesi tietojen pohjalta.