Ostoskorien pelastaja

Näin voit käyttää ostoskorien pelastaja -ominaisuutta verkkokaupassa.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on ostoskorien pelastaja?

Ostoskorien pelastaja on hyödyllinen ominaisuus, joka rohkaisee asiakkaitasi viimeistelemään tilauksensa loppuun saakka. Käytännössä se on automaattinen sähköposti, joka lähtee asiakkaalle tietyn viiveen jälkeen (jos asiakas on käynyt verkkokaupan kassalla eikä ole vahvistanut tilausta loppuun saakka).

Ostoskorien pelastajan käyttöönotto

1. Kytke Ostoskorien pelastaja aktiiviseksi.

2. Klikkaa Tallenna.

Voit nähdä ostoskorien pelastaja -viestin tarkemmat asetukset klikkaamalla sen nimeä.

Asetukset

• Viestin sisältö -osiossa näkyy viestin esikatselu. Oikeasta yläkulmasta löydät Käännä- ja Muokkaa -painikkeet, joilla voit muokata viestin sisältöä.

• Liitteet -osiossa voit lisätä sähköpostiin liitteitä (esim. PDF-tiedostoja).

• Viestin toimitusasetuksissa voit valita viestin lähetystavan ja asettaa viestille viiveen. Verkkokauppa lähettää asiakkaalle viestin, kun tuotteiden varausaika ja viive ovat kuluneet loppuun.