Tuotesuodattimet

Suodattimien avulla asiakkaasi voivat löytää tuotteita tiettyjen tietojen, kuten koon tai saatavuuden, perusteella.

Päivitetty yli viikko sitten

Suodattimien luominen

Voit luoda suodattimia seuraavasti:

1. Klikkaa Lisää suodatin.

2. Kirjoita suodattimelle nimi.

3. Lisää suodattimet Lisää-valikosta.

4. Järjestä suodattimet tarvittaessa raahaamalla niitä.

5. Klikkaa Tallenna.

Suodattimien käyttö kaikissa tuoteryhmissä

Voit valita jonkin suodattimistasi oletussuodattimeksi. Oletussuodatin näkyy kaikissa verkkokaupan tuoteryhmissä, joihin ei ole erikseen valittu suodatinta.

Voit valita oletussuodattimen siirtymällä kohtaan Verkkokauppa > Navigaatio ja napsauttamalla Oletus-kytkintä sen suodattimen kohdalla, jota haluat käyttää oletuksena.

Suodattimien valinta tuoteryhmien sisällä

Jokaisen tuoteryhmän asetuksissa on erillinen valinta, josta voit valita, mitä suodatinta tuoteryhmä käyttää. Löydät asetukset siirtymällä ensin kohtaan Tuotteet > Tuoteryhmät. Sen jälkeen etsi haluamasi tuoteryhmä ja klikkaa sen kohdalta Muokkaa-linkkiä.

Jos haluat, että joissakin tuoteryhmissä ei ole suodattimia, poista Oletus-valinta suodattimet-osiosta. Sen jälkeen suodattimet näkyvät vain, jos olet valinnut ne tuoteryhmän asetuksista.