Teemojen hallinta

Teemakirjastosta löydät useita valmiiksi suunniteltuja teemoja. Näin voit valita haluamasi teeman ja ottaa sen käyttöön kaupassasi.

Päivitetty yli viikko sitten

Teeman vaihtaminen

Voit vaihtaa verkkokauppaasi teeman seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat.

2. Klikkaa Lisää teema -painiketta Teemakirjasto-osiossa.

3. Klikkaa Valitse-painiketta teemassa, jonka haluat asentaa.

Kun uusi teema on asennettu, voit muokata sitä klikkaamalla Muokkaa-painiketta teeman kohdalta. Huomaa, että uusi teema ei ole heti käytössä, mikä tarkoittaa, että se ei näy asiakkaillesi. Kun olet muokannut uuden teeman sinulle sopivaksi, voit lopuksi ottaa sen käyttöön seuraamalla alla näkyviä ohjeita.

Teeman käyttöönotto ja julkaisu

Voit ottaa teeman käyttöön seuraavasti:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat.

2. Klikkaa Ota käyttöön -painiketta teeman kohdalta.

Kun olet ottanut teeman käyttöön, se siirtyy Odottaa julkaisua -tilaan. Voit vielä tarkistaa, että kaikki on kunnossa ja kun haluat julkaista teeman, klikkaa Julkaise teema -painiketta ja vahvista julkaiseminen.

Teeman päivittäminen

Teemoihin julkaistaan välillä päivityksiä. Täältä löydät ohjeen teeman päivittämiseksi: Verkkokaupan teeman päivittäminen

Teeman kopiointi

Halutessasi voit luoda kopion teemastasi. Kopiointi on hyödyllistä, jos aiot tehdä suurempia muutoksia teemaan. Silloin muutokset eivät näy sivuston kävijöille heti.

Näin voit luoda uuden kopion:

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Teemat.

2. Klikkaa teeman kohdalta kolmea pistettä.

3. Klikkaa Luo kopio.

Kun uusi kopio on luotu, voit muokata sitä napsauttamalla teeman Muokkaa-painiketta.

Voit ottaa uuden kopion käyttöön klikkaamalla Ota käyttöön -painiketta. Kun kopio on otettu käyttöön, sen kohdalla näkyy Julkaise-painike, josta voit julkaista sen asiakkaillesi.