Google reCaptchan käyttöönotto

Google reCaptcha -palvelulla voit torjua erilaisia botteja käyttämästä verkkokauppasi yhteydenotto- tai rekisteröintilomakkeita.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä Google reCaptcha on?

Google reCaptcha on palvelu, jolla varmistetaan, että sivuston käyttäjä on ihminen. Näin voidaan estää verkossa esiintyviä haitallisia botteja (tietokoneohjelmia) käyttämästä kaupan rekisteröinti- ja yhteydenottolomakkeita hyväkseen. Lisää tietoa reCaptchasta löydät osoitteesta https://www.google.com/recaptcha/about/

ReCaptchan käytön aloittaminen

1. Klikkaa Admin Console.

2. Kirjaudu Google-tilillesi (ellet ole vielä kirjautunut sisään).

3. Kirjoita Label-kenttään verkkokaupan nimi.

4. Seuraavaksi voit valita reCAPTCHA-version.

1. Jos käytät Boutique-, Stockholm-, Milan- tai Bella-teemaa. valitse reCAPTCHA v2 ja Invisible reCAPTCHA.

2. Jos käytät jotakin muuta teemaa, valitse reCAPTCHA v3.

5. Kirjoita verkkokauppasi Internet-osoite Domains-osioon.

6. Hyväksy reCAPTCHA:n käyttöehdot.

7. Klikkaa Submit.

ReCaptchan lisääminen verkkokauppaan

1. Kun olet määrittänyt reCaptchan, sinut ohjataan sivulle, jolla näet recaptchan tunnukset kohdassa reCaptcha keys (site key / secret key).

2. Siirry Finqun hallinnassa kohtaan Verkkokauppa > Tiedot.

3. Kopioi Google ReCaptcha-kirjautumistiedot Google reCAPTCHA -osioon.