Verkkokauppa
Verkkokaupan asetukset
Verkkokaupan vakiotekstien muokkaus

Käännökset-osion kautta voit halutessasi muokata verkkokaupan vakiotekstejä, kuten esimerkiksi Osta-napin tekstiä.

Päivitetty yli viikko sitten

Mitä vakiotekstit ovat?

Verkkokaupan vakiotekstit (kutsutaan myös teeman käännöksiksi), ovat teemaan valmiiksi kirjoitettuja tekstejä, kuten esimerksi Osta- tai Ostoskori-painikkeiden tekstit. Yleensä näitä tekstejä ei tarvitse muuttaa, mutta halutessasi voit personoida joitain tekstejä sopimaan paremmin omalle yleisöllesi.

Vakiotekstien muokkaaminen

1. Mene kohtaan Verkkokauppa > Muokkaa.

2. Klikkaa vasemmalta Teeman tiedot > Käännökset.

3. Etsi käännös sivulta ja muokkaa sitä.