Blogin lisäys verkkokauppaan

Blogitoiminnolla voit helposti kirjoittaa asiakkaillesi esimerkiksi ajankohtaisista asioista tai vinkkejä tuotteiden käyttämiseksi.

Päivitetty yli viikko sitten

Artikkelien kirjoittaminen

1. Siirry kohtaan Verkkokauppa > Blogi.

2. Klikkaa Lisää artikkeli.

3. Täytä artikkelin sisältö ja asetukset.

4. Klikkaa Tallenna.

Blogi-linkin lisääminen navigointiin

Voit lisätä verkkokaupan valikkoon linkin blogiin, jotta asiakkaasi löytävät sen helpommin. Voit muokata navigointia kohdasta Verkkokauppa > Navigaatio > Valitse navigaatio. Tarkempia ohjeita navigointien muokkaamiseksi on Verkkokaupan navigaatiot -artikkelissa.

Kommenttien hallinta

Voit päättää, voivatko käyttäjät kommentoida artikkeleitasi. Ja jos kommentointi on sallittua, voit määrittää, julkaistaanko kommentit automaattisesti vai ei.

Siirry ensin asetuksiin menemällä Asetukset > Yleiset asetukset > Blogit: Muokkaa. Klikkaa listassa olevan blogin nimeä saadaksesi esille seuraavat asetukset:

• Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat kommentoida (kyllä/ei)

• Hyväksy kommentit ennen niiden julkaisua (kyllä/ei)

• Kommentointi on sallittu (kyllä/ei)

Löydät kaksi viimeistä asetusta myös jokaisesta blogiartikkelista (kohdassa Verkkokauppa > Artikkelit). Sieltä voit valita, miten kommentointi toimii yksittäisissä artikkeleissa.

Blogien hallinta eri verkkokaupoissa

Jos sinulla on useita verkkokauppoja Finqu-tililläsi etkä halua käyttää samaa blogia kaikissa, voit luoda useita blogeja seuraavasti:

1. Klikkaa Uusi blogi.

Kun blogi on luotu, se tulee näkyville sivulle. Sivun oikealla puolella on oletus-valinta, josta voit valita, mikä blogi on oletuksena käytössä. Jos haluat valita tietylle myyntikanavalle tietyn blogin, siirry myyntikanavan kohtaan Verkkokauppa > Tiedot. Siellä on Blogi-osio, josta voit valita, mikä blogi on käytössä verkkokaupassa.