Verkkotunnuksen rekisteröinti

Näin voit varata verkkokaupalle oman verkkotunnuksen.

Päivitetty yli viikko sitten

Mikä on verkkotunnus?

Verkkotunnus on verkkokauppasi osoite netissä. Finqussa kaupalle voi valita ilmaisen osoitteen, kuten kaupannimi.finqukauppa.fi, mutta markkinoinnin kannalta on järkevä rekisteröidä omaan kauppaan sopiva osoite, kuten minunkauppani.fi

Verkkotunnuksen rekisteröinti

Näin voit rekisteröidä oman verkkotunnuksen Finqun kautta:

1. Klikkaa vasemmalta Verkkokauppa.

2. Klikkaa Verkkotunnus-osiota.

3. Klikkaa Etsi verkkotunnus -linkkiä.

4. Seuraavaksi voit tarkistaa, onko osoite saatavilla.

5. Jos osoite on saatavilla, näet kentän alla sen hinnan.

6. Voit rekisteröidä osoitteen klikkaamalla Rekisteröi-painiketta.

7. Seuraavaksi tarkista yhteystietosi.

8. Valitse valikosta verkkokauppa, johon verkkotunnus liitetään.

9. Klikkaa Vahvista-painiketta.

Verkkotunnuksen siirto Finquun

Jos sinulla on verkkotunnus jo rekisteröity muualta, voit siirtää sen Finquun noudattamalla Verkkotunnuksen siirtäminen Finquun -ohjetta.

Muualla ylläpidetyn verkkotunnuksen ohjaus

Jos et halua siirtää muualta rekisteröimääsi verkkotunnusta Finquun, voit vaihtoehtoisesti ohjata DNS-tietueiden avulla. Tämä vaihtoehto opastetaan tarkemmin Muualla ylläpidetyn verkkotunnuksen ohjaus -ohjeessa.