Finqun vanhat hinnoittelumallit päättyvät 1.9.2021

Selkeytämme hinnoittelua yhdenmukaistamalla paketoinnin

Päivitetty yli viikko sitten

Finqua on aktiivisesti kehitetty vuosien ajan ja se on synnyttänyt palveluun useita erilaisia hinnoittelumalleja. Selkeytämme hinnoittelua yhdenmukaistamalla paketoinnin 1.9.2021 alkaen. Tämän jälkeen paketit ovat samansisältöiset ja hinnoittelu tulee olemaan sama kaikilla asiakkaillamme.

Uudet paketit ja hinnat

• Spark 9€

• Basic 39€

• Flow 99€

• Pro 299€

Löydät pakettien tarkat sisällöt kotisivulta https://www.finqu.fi/hinnasto.

Uudet Pro & Enterprise -linjat tulevat vastaamaan paljon myyvien kauppojen ja ketjuliikkeiden tarpeisiin.

Mitä toimenpiteitä muutos aiheuttaa?

Muutos aiheuttaa uuden paketin valitsemisen. Voit valita uuden paketin itse tai jättää sen meidän tehtäväksi. Suosittelemme paketin valitsemista itse, koska tiedät parhaiten mitä ominaisuuksia käytät.

1) Paketin valitseminen itse

Uudet paketit ovat heti valittavissa oman Finqu-tilin kautta (kaupan hallinnassa vasen palkki > ylhäällä Tili). Siellä on linkki “Päivitä paketti”, josta uusi paketti on helppoa klikata käyttöön. Olethan yhteydessä, mikäli valinnan kanssa on hankaluuksia. Kiitos valinnasta.

HUOM! Basic pakettia ei välttämättä saa itse valittua. Basic on kuitenkin otettavissa käyttöön, kun laitat tukeen viestiä. Tuki kytkee paketin käyttöönne.

2) Valitsemme paketin puolestasi

Vaihdamme 16 - 31.8. välisenä aikana automaattisesti kaikki vanhat vaihtamatta olevat paketit uusiin. Valitsemme käytössä olevien ominaisuuksien ja myynnin perusteella uuden paketin vanhan tilalle. Paketin vaihtuminen ei aiheuta minkäänlaisia katkoksia palveluun. Mikäli valitsemamme paketti ei jostain syystä ole sopiva, voit vapaasti vaihtaa sen toiseen koska vain.

Kontaktoimme vielä heinäkuun aikana kaikki ne asiakkaat, joiden kauppa kuuluu uuteen ammattitason linjaan myynnin tai ominaisuuksien puolesta. Käsittelemme muutoksen vaikutukset yhdessä asiakkaan kanssa ja pyrimme löytämään sopivan ratkaisun.

Miksi päädyimme tähän ratkaisuun?

Palvelun aktiivisen kehitystyön myötä Finquun on syntynyt toistakymmentä erilaista pakettia ja hinnoittelumallia. Esimerkkinä Easy paketin perushinta vaihtelee 19-59 euron välillä ja hinta voi perustua tuotemääriin tai muihin ominaisuuksiin tai käytettäviin maksutapoihin tai näiden yhdistelmiin. Tämä aiheuttaa toistuvasti epäselvyyksiä ja vaikeuttaa myös osaltaan palvelun jatkokehitystä ja uusien ominaisuuksien julkaisua.

Kysymykset & vastaukset

Muuttuuko kuukausihinta?

Todennäköisesti. Vanhoissa paketeissa hinnoittelumalleja ja ominaisuuksia on monenlaisia ja siksi uusi paketointi aiheuttaa hinnan vaihteluja. Osalla hinta voi laskea, osalla pysyä suurin piirtein samana ja osalla hinta voi nousta. Tämä riippuu täysin millaiset ominaisuudet vanhassa paketissa on ollut. Voit vertailla nykyisen pakettisi hintaa uusiin paketteihin hinnastossa https://www.finqu.fi/hinnasto.

Saako uusista paketeista jotain lisäarvoa?

Kyllä. Pystymme parantamaan kehitystyötä ja jakamaan tulevaisuuden uusia ominaisuuksia mukaan paketteihin. Tutustu 2021 kehitysnäkymiin.

Voiko jatkaa vanhalla paketilla?

Jatkaminen onnistuu siihen saakka, kunnes uusi paketti on vaihdettu käyttöön. Voit vaihtaa paketin itse tai odottaa meidän tekevän vaihdon 16-31.8. välisenä aikana. Tämän jälkeen vanhan paketin käyttäminen ei ole mahdollista.

Kuinka paketti päivitetään itse?

Helposti ja nopeasti kaupan hallinnan kautta (vasen palkki > ylhäällä Tili). Tässä vielä ohje paketin päivitykselle https://help.finqu.com/fi/articles/4830378-finqu-tilaus-ja-maksut.

Minulla ei nyt ole tähän aikaa, autatteko?

Tottakai! Sinun ei tarvitse välttämättä tehdä mitään. Valitsemme kaupallesi uuden paketin 16-31.8. välisenä aikana automaattisesti.