Finqu-tilille voi kirjautua osoitteessa https://login.finqu.com/.

Käyttäjätunnus

Käyttäjätunnus on sähköpostiosoite, jota käytit, kun rekisteröidyit Finqu-palveluun. Mikäli et tiedä, mikä on käyttäjätunnuksesi, laita meille viestiä sivujemme kautta ja selvitetään asia yhdessä.

Salasanan vaihtaminen

Jos sinulla on ongelmia kirjautua sisälle ja epäilet, että salasana on väärin, voit tarvittaessa vaihtaa sen seuraavasti:

1. Mene osoitteeseen https://login.finqu.com/forgot-password
  2. Syötä käyttäjätunnuksesi kenttään ja klikkaa Seuraava.
  3. Saat sähköpostiisi ohjeet salasanan vaihtamiseksi.
  4. Kun olet vaihtanut salasanan, voit kirjautua osoitteessa https://login.finqu.com/

Ongelmia salasanan vaihdossa?

• Jos et saa salasanan vaihto-ohjetta, kannattaa tarkistaa sähköpostin roskapostikansio. Voi olla, että sähköpostipalvelusi on tulkinnut sen roskapostiksi.
  • Jos vaihdoit salasanan, etkä siitä huolimatta pääse kirjautumaan, LINKKI ole yhteydessä tukeemme.