1. Mistä löydän käyttäjätilin tiedot
  2. Käyttäjätunnus, salasana ja hallinnan kieli
  3. Kauppiastili ja tilin vaihtaminen
  4. Istunnot ja istunnon katkaiseminen

Mistä löydän käyttäjätilin asetukset

Käyttäjätilin asetuksista voit muokata Finqu-tilisi yhteystietoja ja asetuksia. Voit siirtyä käyttäjätilille klikkaamalla nimeäsi vasemman valikon alareunasta ja sen jälkeen oikealta Tilin asetukset.

Käyttäjätunnus, salasana ja hallinnan kieli

Voit vaihtaa Finqu-tilisi käyttäjätunnusta ja salasanaa sivun yläreunasta löytyvillä toiminnoilla. Älä jaa tunnuksiasi ulkopuolisille. Jos haluat antaa muille pääsyn kauppiastilillesi, voit luoda uusia henkilökunnan tilejä.

Salasana-kohdan alta löydät kielivalinnan, josta voit vaihtaa Finqun hallinnan kieltä (Englanti/Suomi).

Voit päivittää yhteystietojasi (etu- ja sukunimi, puhelinnumero ja sähköposti) käyttäjän tiedot -osiosta. Yhteystietosi tiedot ovat vain Finqua varten, jos meidän tarvitsee olla sinuun yhteydessä.

Kauppiastili ja tilin vaihtaminen

Kauppiastilit-osiosta voit siirtyä kauppiastililtä toiselle, jos sinulla on käytössäsi useita kauppiastilejä.

Istunnot ja istunnon katkaiseminen

Istunnot-osiosta voit nähdä, miltä laitteilta on kirjauduttu sisälle Finqu-tilillesi. Voit myös kirjautua ulos niiltä laitteilta, joita et enää käytä aktiivisesti. Sillä tavoin voit pitää paremmin huolen siitä, ettei kukaan ulkopuolinen pääse käsiksi tietoihisi.

Jos epäilet jonkun ulkopuolisen käyttävän tiliäsi, kannattaa vaihtaa myös salasana ja vasta sen jälkeen kirjautua ulos muilta laitteilta.