Checkout Finland on suomalainen maksupalveluntarjoaja, jonka kautta voit saada verkkokauppaasi useita maksutapoja, kuten verkkopankkimaksut, maksukortit tai lasku- ja osamaksupalveluja.

Sisältö

1. Sovelluksen asentaminen
  2. Maksutavan asentaminen
  3. Testaaminen
  4. Maksubanneri verkkokaupan sivuille

Sovelluksen asentaminen

Asenna ensin käyttöön Checkout Finland -sovellus Finqun sovelluskaupassa. Sovelluksien käyttämiseksi löydät tarkempia neuvoja Sovelluksien käyttäminen -ohjeesta.

Maksutavan asentaminen

Kun olet asentanut sovelluksen, voit seuraavaksi asentaa maksutavan verkkokauppaan:

1. Siirry verkkokaupan hallinnassa kohtaan Asetukset > Maksutavat.
  2. Klikkaa Lisää maksutapa.
  3. Klikkaa Valitse painiketta Checkout Finlandin kohdalta.
  4. Syötä Checkoutilta saamasi kauppiastunnus ja salainen avain sivulla näkyviin kenttiin.
  5. Klikkaa Tallenna.

Testaaminen

Tärkeää: Kun olet asentanut maksutavan, muista testata sen toiminta kaupassa. Mene verkkokaupan sivuille, lisää tuotteita ostoskoriin ja tee tilaus käyttämällä jotakin Checkout Finlandin tarjoamista maksutavoista.

Jos maksutapa ei toimi, kannattaa ensimmäisenä tarkistaa maksutavan tunnukset. Niissä voi olla virhe tai ne voivat olla sekoittuneet Checkoutin extranetin tunnuksiin. Maksutavan tietoihin tulisi siis syöttää maksutavan rajapintatunnukset. Ne löydät Checkoutilta saamistasi viesteistä (kohta 'Maksumoduulin tiedot') tai voit kysellä rajapintatunnuksia myös Checkoutin tuesta.

Maksubanneri verkkokaupan sivuille

Voit halutessasi ladata maksubannerin Checkoutin extranetistä ja lisätä sen verkkokauppasi ulkoasuun. Maksubannerin voi ladata Checkoutista tavallisena kuvatiedostona tai vaihtoehtoisesti html-koodina.